كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد توصيه كرد: از مصرف مواد غذایی پر پروتئین در وعده ی سحری مانند کباب ها خودداری شود، این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه ی روز شده و روزه دار را دچار تشنگی شدید می كند.

كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد توصيه كرد: از مصرف مواد غذایی پر پروتئین در وعده ی سحری مانند کباب ها خودداری شود، این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه ی روز شده و روزه دار را دچار تشنگی شدید می كند.

مهديه سادات حاجي ميرزاده كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد در خصوص راه های مقابله با تشنگی در طول روز در ماه رمضان اظهاركرد:

در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود، يکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در طول روز است. محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در اين دوران بسيار مهم و کمک کننده است.

وي ادامه داد:  دريافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع اين مقدار مازاد نياز، مقادير زیادی آب از بدن دفع می گردد. بنابراين توصيه می شود به غير از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.

اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: مصرف ميوه و سبزی کافی می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگيری نمايد.

وي توصيه كرد: بهتر است ميوه در فاصله ی افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده ی افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده ی سحر مصرف گردد.

حاجي ميرزاده افزود: از مصرف مواد غذایی پرپروتئین در وعده ی سحری مانند کباب ها خودداری شود. این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه ی روز شده، روزه دار را دچار تشنگی شدید می نمایند.

 

 

 

 

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا